Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn
Deel onze website op:
WERKWIJZE

Buro7 is in 1990 begonnen met een duidelijk concept voor ogen. Zeven studenten aan de Universiteit van Tilburg wilden onderzoek laagdrempelig aanbieden; hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs.


Hier heeft Buro7 altijd aan vastgehouden, maar er is natuurlijk ook veel veranderd. Behalve een enorme persoonlijke ontwikkeling en een verruiming van werkervaring, is in 25 jaar een gedegen netwerk van professionals opgebouwd, waaruit kan worden geput. Deze specialisten hebben geen vast dienstverband zodat overheadkosten ontbreken. Een ander voordeel van deze werkwijze is dat de communicatielijnen tussen Buro7 en de opdrachtgever kort zijn. De klant heeft altijd contact met één en dezelfde persoon. Dit concept is voor tal van opdrachtgevers reden geweest om met ons in zee te gaan.


Wanneer u bij ons een vrijblijvende offerte en/of een afspraak voor een oriënterend gesprek aanvraagt, zult u merken dat wij ruime aandacht besteden aan de opzet van een onderzoeksplan dat optimaal aansluit op uw onderzoeksvraag.


In goed overleg wordt gekozen welke producten en methodieken het beste aansluiten op uw wensen. Zo is het van groot belang voor (de kosten van) een onderzoek welke wijze van dataverzameling wordt gekozen.


Bij de analyse van de data maken wij gebruik van een breed spectrum aan mogelijkheden; van eenvoudige beschrijvende statistiek, tot meer complexe multivariate analysetechnieken.


Buro7 is gewend om in heldere en overzichtelijke stijl te rapporteren. Naast een traditionele onderzoeksrapportage worden ook andere vormen aangeboden, zoals Excel, PPT en Digitaal platform.